Hoppas!

Träffade som sagt halsspecialisten idag, han kommer remittera mig vidare för bedömning i Ängelholm om att ta bort mina mandlar. Så håll tummarna!

För övrigt har vi haft en toppen eftermiddag med två av Charlies kusiner, svärmor och svåger. Varit på museet och fikat, sedan hängt i Gamla Kyrkans grund där vi samlat kastanjer. Vi hade det väldigt bra i solen. Älskade sol!

Vad händer?

Jo, idag ska jag till en halsspecialist i Eslöv med förhoppningen av att ta bort mina mandlar. Inte direkt idag men inom snar framtid.

Det är väl kul när den lediga dagen ska gå åt till trevliga saker?!

I övrigt ska vi ha en bra dag! Jag bleker tänderna i skrivande stund, jag skulle vilja träna ikväll för att få bort min träningsvärk och sen skulle jag kunna tänka mig se en rolig film.

Jag och min glade vapendragare

Pjuh

Imorse hade jag äran att följa med Erling, min storebror på gym. Han visade mig både det ena och det andra samt peppade mig så jag höll på att skita på mig så mycket jag fick ta i.

Först lurade han mig att dricka något jäkligt äckligt, som fick mina armar och ansikte till att börja sticka. Tydligen skulle jag få lite extra power av det. Jag kämpade iallafall som ett djur när han peppade mig på isländska. Mina armar var gelé när vi gick därifrån och jag fick inspiration inför kommande pass.

I förrgår när jag sprang intervaller..