Besök

Hugo följde med oss hem för att luncha och titta på Den animerade Lego filmen tidigare idag. Men han råkade ut för en olycka och blev tråkigt nog blöt om sina brallor. Men det löste vi, han fick låna ett par av Charlie. Med andra ord de största som Charlie har. 


Hugo var lia glad för det och förkunnade för oss att det var Charlies byxor som han lånat. Jajamensan sa vi. Sen kom mamma Li och hämtade honom och han åkte hem i sina piratbyxor. 

Annars idag då. Ja, Charlie fick för sig att vara pilot över sitt flygplan. Svängde med ratten och trillade till höger och vänster. 
Ah, lilla skallepär. Grow some hair man! 

Cykel, sim och stim

Vilken dag! 

Idag har vi hängt med Hugo och hans familj. Hugo fyller 4 är idag så vi fick lov att titta på honom när han försökte lära sig cykla och vi fick även följa med till Karlslundsbadet och bada. Charlie och jag satt mest i barnpoolen eftersom där var varmt och skönt av allt bebiskiss. Gött! 
Han skvätte vatten och stod upp och bankade på kanten till poolen. Så han var väldigt nöjd med hela denna första gångs upplevelse på badet. 

Men mest nöjd var nog Hugo som fick leka och busa med sin pappa och farbror. Minst nöjd var nog Måns som var rena rama badkrukan plus att han var tvungen att tvätta håret efter duschen. 

Härlig dag med en härlig fyra-åring! 

Matchar

Ibland bara älskar jag vilka härliga kombinationer jag får till när jag väljer kläder på måfå till Charlie. Gröna strumpor, mönstrade byxor, Rolling Stones tisha, mönstrad dregglis.

Jag tyckte det var så förbannat kallt på golvet, så han fick ha på sig lite kläder. 

Tur att inte han bryr sig!