Bättre

Igår satte Charlie personligt rekord i feber med nätta 40,6. Pågen var totalt nere för räkning. En Ipren och en timme senare var den nere på 39.0. 


Här står den lille pågen och poserar i sin morgonrock från kusin Patricia. Sedan upptäckte vi hur varm han var. 

Men idag är han pigg och glad eller ja inte just nu. För jag har precis lagt honom i sin säng, så nu är han sur. Men i övrigt så ! 

Träning

Sedan jag slutade plugga så blev jag tvungen till att skaffa mig en ny hobby. Just nu är det att träna. 

Jag kör vartannat pass löpning och vartannat pass styrka.
Hitintills har det gått väldigt bra tycker jag och jag känner hur min kropp börjat att förändras. 

Jag känner mig starkare och har mer energi än tidigare. Vilket enbart är positivt. Däremot har något hänt med min höft. Den gör ont. Mer ont än vad som är normalt. Så igår stretchade jag extra mycket när jag kom hem samt smorde in den med tiger balsam. 

Men höften ska inte få sätta käppar i hjulet för mig nu, för då blir risken att jag  inte kommer igång igen. Och jag vill verkligen fortsätta på detta spåret nu. 

Hoppas inte Jocke kommer hem så sent idag för då kommer jag inte iväg till gymmet. Och just nu har jag en sjuk kille här hemma med hög feber, så jag gjorde lite övningar på min matta här hemma.. Efter ett löparpass rinner svetten rejält. Skönt är det! 

Flitiga

En stor del av helgen har spenderats i kolonin. Jag har målat och Jocke lekt med Charlie. 


Framsidan på kollen ät målad två omgångar, tyvärr behövs en tredje. 

Imorse när jag var där och målade höll jag på att frysa till döds. Till slut hade jag ingen känsel kvar i tårna. Så då körde vi till Bauhaus och köpte mer färg, samt fick vi köpt en ny dammsugare på El-giganten av Emmi.