Årsresumé

Jaha, 2014. Vad bjöd då detta året på? 

Jag reste till Prag med mina bästa vänner. När vi kom hem fick vi reda på att vi äntligen skulle bli föräldrar. Gick 9, nästan tio aslånga månader med Charlie i min mage. Sommaren var ljuvlig med en resa till Island och två underbara veckor med massor med sol och bad. Jag gick upp 15 kg och blev megafet. Jag hann gå ner nästan 15 kg och kroppen är dallrig som aldrig förr. Vi fick inreda ett barnrum. Våra bästa vänner köpte hus och blev illa tvugna att flytta till Häljarp. Min bror flyttade till Helsingborg. En av mina bästa kompisar fick en underbar son. Jag har hittat tillbaka till gamla vänner som jag alltid haft men som jag tappat bort på vägen. Ja, alltså det är dom stora händelserna jag minns. Jag har säkert massa annat som hänt men jag minns inte helt enkelt. 

Men, ett stort jäkla MEN, det allra bästa är ändå att vi fick bli föräldrar till vår underbara son Charlie! 











Mina vänner, jag önskar er ett helt fantastiskt 2015. Själv ska jag fira in det nya året med våra bästa vänner, deras familj, min lilla familj och min mamma. 

Gott nytt år till er alla. Kärlek! 


Mormor

Äntligen kom Charlies mormor! 

 
Som vi och hon har längtat till att hon ska få träffa sitt barnbarn. Och idag hände det. Så roligt, hon tyckte han var så fin så fin så. 

Och hon fullkomligt överöste honom med presenter både från henne och från släktingar! Dom är inte kloka dom där islänningarna!  


Hela vårt soffbord var knökat med kläder och saker! Har sagt det förut och säger det igen, Charlie is one lucky little dude som har så många som bryr sig om honom! 

Bridget Jones is back



Åh, jag älskar Helen Fielding. 

Passar på att läsa i min nya bok jag köpte igår medans Charlie tar sig en tupplur efter en natt med sömn. Sömntuta är han!