Julstök

Jag och Charlie hämtade hemma smågrabbarna Fridén från dagis idag. Charlie ville ha med dem på julstök. Det innebar nejlika-apelsin och baka pepparkaka.

De var så duktiga, skötte sig exemplariskt och inget bråk. Allt försiggick under ordning. Kanske för att Jocke styrde upp det så bra!

Non-stopen var het villebråd på bordet och Måns matade Charlie på löpande band.

Det svider i min simpla barnuppfostran när Charlie får i sig godis. Jag vill typ slå dom ur hans lilla hand och säga att det är gift!
Icke skall jag giva honom godis om det icke vara speciella tillfällen men då extremt lite!!!!

Back on track

I en vecka har jag haft min telefon på lagning och det har faktiskt varit rätt skönt att vara beroende av den. Men den känslan försvann efter två minuter att jag hämtat ut den.

Idag blev det jobbade jag på medicinakuten och det vad full rulle hela tiden. Jag är så tacksam att jag fick chansen att vara där i sommar. Älskar verkligen när jag får hoppa in och köra några pass där i månaden.

En selfie i hissen på väg till medicinakuten 😄

Negativ

Jag känner mig konstant på dåligt humör just nu men utåt är jag pigg och glad. Vill ge långfingret till alla, ta mitt pick och pack och flytta till en hydda i djungeln. För då hade jag inte kunnat störa mig på folk, inte behöva höra dumheter, utan bara rensat hjärnkontoret på onödigt dravel och känslor.

Och fy för fan vad jag hatar vinter halvåret! Mörkt som i en isbjörnsrövhål!
Fy fan!

Långfingret åt allt!

Men jag ska bättra mig, jobba på att inte störa mig på folk, inte prata skit, inte bli förbannad. Jag ska jobba med mig själv helt enkelt. För jag vill inte vara en surfitta. Nej, nej!