Kaos!

Jocke ringde i panik! Säkringen till fönsterna i baksätet hade slagits ut så ena fönstret hade åkt ner. Där stod han med paraply ock vaktade så att det inte regnade in i bilen. Fick slänga på mig kläder och regnkappa och springa till parkeringen. 

In i bilen och regnkappan fick agera skydd för fönstret. Sen klämde Jocke mitt ben och han satte sig på ett blött paraply. Alltså vad är oddsen! 

Nu försöker han hitta säkringen som gått och svär som en borstbindare! 


Ja, han klarade det! 

UPPDATERING: Bilen är en jävla f***a, som får mig att gråta! 

En sån dag ni vet

Fem imorse satte cp katten igång med att jama. Och slutade inte förrän halv sju, sju. Efterbliven! 

Inget hjälpte, jag skällde, jagade honom, gav honom mer mat, skällde mer, försökte kela. Till slut smällde Jocke kudden i sängkanten och DÅ, då blev han tyst. 

Alltså va är det för ett retardo till katt man har. Vid halv åtta, åtta somnade jag om och vaknade nu. 

Och det regnar, regnar massor. Så så här känner jag för att göra hela dagen, plus minus noll kanske lite Wii efter middag. 


Hej, ja här är jag. I sängen. Ligga här och slumra är det jag vill göra. Och äta glass. Jag som skulle plantera mina blommor, mega jävla suck! 

Pajdax

Vilken dag! Vilken kväll! 

Kvällen spenderades ute hos Hallengren/Fridén familjen, där vi blev bjudna på goda pajer och trevligt sällskap. 

Och för första gången så kände jag nog att jag och Måns fick ordentlig kontakt. Han log sitt allra finaste leende och skrattade (okej, han kanske flinade lite )hjärtligt åt mitt pruttande med läpparna. 

Jocke fick snabbt hämta kameran men då var the moment over. Men det hindrade inte honom från att ställa upp på en fotosession ändå. Sötnosen Hugo blev så glad att han brast ut i skönsång i form av Imse Vimse Spindel. Han är bra han, den där Buggyboyen!