Hej


Hej på er! Nu fick ni lite trevliga bilder att  titta på eftersom jag har blivit sämsta bloggaren. Jag glömmer bloggen och har inte lust. Dagarna består av praktik, Charlie, plugg, bra sömn och dålig sömn. Med dålig sömn menar jag att jag  drömmer fruktansvärt mycket och gör konstiga saker när jag vaknar och sen har jag svårt med att somna. 

Häromdagen fick jag för mig att en spindel var på väg upp för Jockes lampa, så då reste jag mig upp och hämtade en trasa och började torka, efter ett tag undrade jag va fan jag höll på med och förstod att jag nog inte riktigt var vaken. 

I natt vaknade jag, satte mig upp och tog på en tröja och sen kröp jag ner under täcket igen. Försökte somna igen men efter en stund slog det mig att va fan klädde jag på mig för. Och slängde av mig tröjan. 

Sen var det något annat häromdagen också men just nu kommer jag inte ihåg. Eller jo, vaknade av massa ljud på gatan så jag reste mig upp för att titta med fick för mig att där låg massor med uppskuren mat, typ sushi på mitt täcke och la det fint i från mig. Sen när jag la mig så slog det mig åter igen att fan vad jag har hallisar. 

Eller så har jag tok för mycket att bearbeta i huvudet så att det helt spårar ut på nätterna.. 

Kommentarer:

1 Emma:

Hahaha, ja orkar inte me era nattbestyr😂😂

2 Li:

Vilka fina bilder!! Och vilka knäppa drömmar! 😂😂

Kommentera här: